Vertroncis

Security

Vertronics Security biedt oplossingen op verschillende beveiligingsniveau's.

Inbraakbeveiling

We bieden onze klanten alle mogelijke oplossingen aan, gaande van een eenvoudig systeem tot een uitgebreid systeem via TCP/IP tot een netwerk op verschillende plaatsen. Vertronics heeft ook een eigen ontwerpbureau die van in de beginfase van een project alles opvolgt tot de afwerking en indienststelling.

De ruime keuze van de verschillende materialen hangt af van de wensen van de klant, maar wij bieden dan ook alles aan om in onze klanten hun behoeften te voorzien. Beveiliging begint bij een goed en degelijk slot. Onze afdeling heeft tal van oplossingen inzake fysische beveiliging.

Brandbeveiliging

Wij bieden onze klanten een waaier van mogelijkheden aan, gaande van een uitbreiding via de inbraakcentrale tot een eenvoudige brandcentrale, tot een analoge brandcentrale die via een netwerk functioneert. Wederom speelt de keuze van de klant hier een belangrijke rol.

Camerabewaking

Ook op dit vlak verwezenlijken wij heel wat, gaande van een eenvoudige camerabewaking tot een geïntegreerd systeem waar een hoge beveiligingsgraad van groot belang is, van analoge opname tot digitale registratie op een pc, van gewone camera tot spionage cams. Beeldtransmissie behoort tevens tot ons uitgebreid aanbod inzake beveiliging. Integratie in een bestaand netwerk is onze specialiteit.

Toegangscontrole

 

Op het gebied van toegangscontrole en tijdsregistratie bieden wij onze klanten verschillende systemen aan, gaande van een stand-alone klavier voor de bediening van 1 deur tot het volledig aanleggen van een netwerk voor de bediening van duizend deuren of meer indien nodig.

Met deze troeven staat VERTRONICS garant voor een constant hoogstaande kwaliteit, een perfecte afwerking van haar producten en een uiterst snelle service.

De filosofie van VERTRONICS  is "luisteren naar de klant". Hierdoor bieden wij steeds de beste oplossing aan volgens de behoefte van onze klanten; de oplossing die niet alleen op het moment van de installatie het meest geschikt is, maar ook in de toekomst voldoende uitbreidbaar is.

Onze referenties