Vertroncis

Electrical Engineering

Ons ervaren personeel staat in voor de installatie van zowel de borden als de nodige bekabelingswerken en staan ook ter beschikking voor herstellingen, interventies en preventies onderhoud.

HS-omvormingsposten, LS-borden en processturingsborden voor zowat iedere toepassing, groot of klein worden in onze ateliers samengesteld en dit volgens de geldende reglementering en de regels van het goede vakmanschap.

Op maat van de klant, volgens engineering van de klant of volgens ons eigen engineeringsbureel, dat steeds ten dienste staat van onze klanten.

Met onze jarenlange industriĆ«le ervaring en het steeds volgen van de nieuwste technieken, bieden wij onze klanten een extra service met onze afdeling engineering en netanalyse.

Deze service omvat: de engineering van nieuwe en bestaande netverdelingen in uw bedrijf, onze ervaren technici beschikken over de nodige apparatuur voor een totaal-analyse van uw elektrische installaties. Met hun ruime waaier aan ervaring staan zij in voor de optimalisering van uw elektrisch verbruik.

Onze referenties